Valikko Sulje

Salost.fi

Salon palveluhakemisto

Yrityksen nimi
kuvaus

Hoitoa & hemmottelua keholle ja mielelle
Ylellinen Beauty Headline -kauneushoitolamme toimii kauneutesi parhaaksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat klassiset kasvo-, jalka- ja käsihoidot, erikoishoidot kasvoille, ihokarvojen sokerointipoistot, kestopigmentoinnit, ripsipidennykset, kestolakkaukset kynsille sekä erilaiset mieltä ja kehoa hyväilevät hemmotteluhoidot. Meillä hellit itsesi lisäksi myös kumppania tai ystävääsi, sillä voit varata hoidoille myös parihuoneen, jossa pääsette rentoutumaan yhdessä. Hoitolastamme löytyy lisäksi tuoksuton tila sitä tarvitseville. Myymälästämme voit hankkia laadukkaat hiusten- ja kauneudenhoitotuotteet, jotta pääset nauttimaan luksuksesta myös kotona.

kuvaus

Erikoiskosmetologin hoidot kauneushoitolassa, tuotteet ja tuotesuositukset kosmetiikan myymälässä sekä verkkokaupassa https://kauppa.ihokeskus.fi/

kuvaus

Suolahuone, hyvinvoinnin ja estetiikan palvelut, iho- ja kynsimuutosten hoito, jalkojenhoidot.
Erikoiset palvelut: Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito ja syylän poisto.
Suolahuonehoito auttaa mm. astmaan, hengitysteiden sairauksiin, allergisille, ihosairauksiin, toistuvat virusinfektioon, laulajille ja puhujille, unihäiriöisille, kuorsaajille ja stressioireisille.
Suolahuone on erittäin rentouttava ja luonnonmukainen paikka.

kuvaus

Salon Styleteam Oy/ Ripsitukku on vuonna 2005 perustettu maahantuonti ja verkkokauppayritys.Valikoimiimme kuuluvat ripsipidennystuotteet ja koulutukset, pigmentointitarvikkeet ja koulutukset sekä muita kauneudenhoidon ammattilaistuotteita ja sarjoja.

Hakusanat
Yrityksen nimi
kuvaus

suunnittelu- ja tarjoiluapua juhliinne, meikkauskursseja, illuusiopukeutumiskursseja, intialaista päähierontaa,

myyntiä liikkeessänne, kokemusasiantuntijuutta, kotihoitoon Bioptron-valohoitolampun esittely ja myynti