Valikko Sulje

Salost.fi

Salon palveluhakemisto

Yrityksen nimi
kuvaus

DecoWorks Oy toimialana on rakennusten sisäpuoliset erikoissisustukset. Vahvuutemme on yksilölliset ja räätälöidyt tuotteet, jotka mitoitamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme asiakkaan tilauksen mukaisesti. Käytämme monipuolisesti eri materiaaleja. Olemme tarkkoja laadusta sekä toimitusvarmuudesta. Vaikka ydinosaamisemme keskittyy vahvasti hissien sisä- ja ulkopuolisiin sisustuksiin, soveltuu se äärimmäisen hyvin myös muihin mittatilauksena tehtäviin erikois- ratkaisuihin.

Yrityksen nimi
kuvaus

Valmistamme julkisten tilojen ja liikerakennusten metalli- ja alumiinirakenteita tilaustyönä ja hoidamme myös niiden asennukset. Yrityksellämme on kantavien teräsrakenteiden CE-sertifikaatti. Palvelemme myös yksityisasiakkaita. Hitsaamme ja rakennamme tilauksesta tuotteita teräksestä, ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista. Teemme myös erilaisten metallirakenteiden muutos- ja korjaustöitä.

Yrityksen nimi
kuvaus

Konepaja on erikoistunut alumiinien ja muovien koneistamiseen, mutta myös raudan koneistus ja hitsaus kuuluuvat osaamiseen.

Yrityksen nimi
kuvaus

Leino Design suunnittelee ja valmistaa kotimaisia terästuotteita.

Valikoimaan kuuluu lyhtyjä,  kalusteita ja sisustustuotteita.

Tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta

Yrityksen nimi
kuvaus

Betonirakentamisen tarvikkeita

Hakusanat
Yrityksen nimi
kuvaus

Hitsaustyöt

Asennuspalvelut

Korjauspalvelut

Hakusanat
Yrityksen nimi
kuvaus

Metalliosien ja niiden rakenteiden valmistus

Hakusanat