Valikko Sulje

Salost.fi

Salon palveluhakemisto

Yrityksen nimi
Päätoimiala
kuvaus

Laskentatoimi, kirjanpito, tilinpäätös, yhdistetyt toimistopalvelut, talouspäällikköpalvelut

kuvaus

Tili-ja toimistopalvelut

Päätoimiala
kuvaus

Laskentatoimi, kirjanpito ja tilintarkastus, veroneuvonta

Päätoimiala
kuvaus

Tilitoimisto

Yhdistetyt toimistopalvelut

Yrityksen nimi
Päätoimiala
kuvaus

Tuloskasvu Oy on vuonna 2013 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita sekä talouden neuvontapalveluita Salon ja Porin talousalueilla sekä Pääkaupunkiseudulla. Toimintamme perustuu sähköisiin kirjanpidon ratkaisuihin. Voimme tarjota tilitoimistopalveluita ajasta ja paikasta riippumatta Internet-yhteyksiä hyödyntäen. Sähköinen kirjanpito mahdollistaa taloushallinnon tehtävien joustavan jakamisen asiakkaan ja kirjanpitäjämme välillä asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Tarvittaessa voimme tietenkin myös tavata asiakkaamme henkilökohtaisesti. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Voimme myös tukea asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä. Asiakkuuden alussa käymme tarvittaessa yhdessä asiakkaamme kanssa liiketoimintasuunnitelman läpi. Myöhemmin voimme tukea asiakasta liiketoiminnan kehittämisessä kulloisenkin tilanteen mukaan.

Tuloskasvu Oy kuuluu Suomen Talousverkko -franchising ketjuun, jota kautta meillä on käytettävissä merkittävä tuki palveluiden tuottamisessa.

Päätoimiala
kuvaus

Kirjanpito

Isännöintipalvelut

Yhdistetyt toimistopalvelut