Valikko Sulje

Salost.fi

Salon palveluhakemisto

Päätoimiala
kuvaus

parturi- kampaamo

Yrityksen nimi
kuvaus

Merkkaamme muovia, metallia, lasia, puuta, nahkaa.

Lasereita löytyy kolme eri aallonpituutta, mikä tarkoittaa että voimme merkata melkein mitä materiaalia vain.

Leikkaamme myös muovia ja puuta

Hakusanat
Päätoimiala
kuvaus

Parturi-kampaamo

Yrityksen nimi
Päätoimiala
kuvaus

Salon Headline – House of Beauty
Olemme salolainen täyden palvelun kauneuskeskus. Meillä on yli 30 vuoden kokemus hiusten- ja kauneudenhoitoalalta, ja koulutettu, palkittu ja trenditietoinen henkilökuntamme on jatkuvasti valmiina laittamaan ammattitaitonsa peliin, jotta sinä näyttäisit tyrmäävältä! Keväällä 2020 avasimme uuden kauneuden verkkokaupan, jotta kivijalkamyymälämme laadukkaat tuotteet ja palvelut olisivat mahdollisimman helposti kaikkien saatavilla sijainnista riippumatta.
Vuonna 2008 saimme toiminnastamme Global Salon Business Awards -palkinnon, ja vuosien varrella olemme saaneet runsaasti myös paikallista tunnustusta ihanilta, tyytyväisiltä asiakkailtamme. Koulutetut ja taitavat kampaajamme ja meikkaajamme osallistuvat jatkuvasti alan koulutuksiin ja kilpailuihin ja seuraavat trendejä ensimmäisten joukossa.
Hiustenhoidon huipputalo
Upeat tilamme Salon sydämessä, Turuntiellä ovat kansainvälisestikin vertaillen huippuluokkaa, sillä haluamme, että kampaamo- ja hoitolakäyntisi on hemmottelua alusta loppuun. Parturi-kampaamostamme saat kaiken, mitä hiuksesi tarvitsevat: hiustenleikkaukset, pidennykset eri menetelmin, kiharat, loisteliaat värit, kampaukset, peruukki- ja lisäkepalvelut sekä erikoishoidot hiuksille ja hiuspohjalle. Miehille meiltä löytyy oma tyylikkäästi stailattu parturipuoli. Meillä valmistaudut myös häihin ja muihin juhliin kuin kuninkaallinen, sillä juhlaseurueella on halutessaan käytössä omat yksityistilat.  Tervetuloa!